Framåt tillsammans

Tack för förtroendet! Efter flera år av stabil verksamhet har Mediate Nordic nu tagit ett stort kliv framåt mot nya mål, med nya krafter och nya kunder. Allt fler erfarna läkare delar med sig av sin tid och kunskap till andra sjukhus och vårdcentraler ute i landet, och samtidigt får de också med sig nya insikter och erfarenheter tillbaka till sina ordinarie arbetsplatser.

Vi lägger stor vikt vid att matcha rätt person med rätt uppdrag och arbetsmiljö – att jobba extra ska ge energi att orka med det höga tempot som hela vården håller just nu. Behoven ökar ständigt inom både bemanning och rekrytering. Förra året växte vi inom nästan alla specialistområden och under 2022 jobbar vi för att förmedla kompetens till ännu fler av landets alla hörn.

Mer hänsyn tas numera till covid-19, konsulterna behöver trygga resvägar, uppvisa covidpass och ha uppdaterat sin HLR-utbildning när de kommer till uppdragsgivaren. Kommande nationella upphandling innehåller ännu fler formella krav och förhoppningsvis gemensamma villkor och – om vi har tur – samma bokningssystem för alla regioner.

Vi ser fram emot fortsatt samarbete och välkomnar både nya medarbetare till kontoret nya kunder och nya läkare att ansluta till vår vision – tillsammans för vårdens bästa!

/Linda Wahlqvist, VD