Arbeta hos oss  Konsultchef sökes

Mediate Nordic söker säljande konsultchef

Tycker du det är roligt att jobba med människor och är du strukturerad, bra på planering och logistik? Nu söker vi på Mediate Nordic ännu en konsultchef som vill vara med och utvecklas med oss! Mediate Nordic har sedan 2009 arbetat med bemanning och rekrytering av läkare och sjuksköterskor, både i Sverige och utomlands. Våra kunder finns inom privat och offentlig vård och vår framgång bygger på goda och långsiktiga relationer – tillsammans arbetar vi för vårdens bästa!

 

OM TJÄNSTEN

Som konsultchef ansvarar du för allt det som rör våra konsulter, som är specialistläkare i hela landet, och våra kunder, som är offentliga och privata vårdgivare. Du ska hålla relevant dokumentation och läkarnas önskemål uppdaterad i vårt bokningssystem för att vara förberedd och kunna agera snabbt när uppdragen kommer in. Ditt arbete som konsultchef handlar till stor del om telefonsamtal och försäljning och du måste vara serviceminded för att skapa och behålla långvariga relationer mellan dig, läkare och kunder. Du behöver kunna se oväntade förändringar som en rolig utmaning. Arbetet innebär stort utrymme för kreativt tänkande och möjligheter att tillsammans med kollegor påverka innehållet i Mediates erbjudande för att konsulter och kunder ska välja att jobba just med oss. Din roll innefattar både budget- och resultatansvar. Du blir också delaktig i vår gemensamma förändringsresa och strävan efter att växa som bolag.

 

ERFARENHET

  • Eftergymnasial utbildning
  • Bemanningsföretag eller arbete med personalansvar
  • Resultat- och budgetansvar

 

ARBETSUPPGIFTER

  • Försäljning; kontakta och bearbeta konsulter via telefon och mejl, men även merförsäljning, problemlösning och relationsbyggande gentemot våra befintliga uppdragsgivare
  • Bemanning; Helhetsansvar för bemanningsprocessen med matchning, bemanning och kontinuerlig uppföljning med både kund och konsult före, under och efter uppdragets gång
  • Administration; Offert- och avtalsarbete, tidrapportering mm

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som konsultchef måste du vara lyhörd, stresstålig och intresserad av att skapa nya kontakter. Ditt arbete kräver att du som person är utåtriktad, ihärdig, målmedveten och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du drivs av att skapa resultat. Du bör även tycka om att både hålla ett högt tempo och att arbeta strukturerat. Det är ett plus om du tycker att det är roligt att sprida glädje omkring dig – vi har gärna roligt på jobbet!

 

OM OSS

På Mediate Nordic når vi framgång tillsammans och eftersom delad glädje är dubbel glädje så belönas vi också tillsammans. Vi är måna om att vår personal ska trivas och erbjuder en flexibel och dynamisk arbetsplats i ett välrenommerat bolag. Friskvårdsbidrag och ett lättöverskådligt bonussystem är en del av våra förmåner. Vi finns i fräscha och lättillgängliga lokaler i centrala Lund med närhet till offentliga kommunikationsmedel.

Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i region Syd under 2018 och att vi har AA i Bisnodes kreditvärderingsmodell vilket innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer. Vi är ISO certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 (Kvalitet) samt ISO 14001:2015 (Miljö).

 

ÖVRIGT

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%

Plats: Lund

Lön: Marknadsmässig lön

 

ANSÖKAN

Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryterare Mia König; 0768318138 mia.konig@mediatenordic.se.