Rekrytering till fast tjänst

Är du specialistläkare och känner dig redo för en ny fast tjänst? Då är Mediate en neutral part som bevakar dina intressen och karriärmöjligheter på ett konfidentiellt sätt under rekryteringsprocessen.

Genom oss kan du söka en ny anställning inom ramen för våra sekretessavtal. Vi har stort förtroende hos våra kunder och får ofta uppdraget att rekrytera personal till fasta tjänster inom privat- och offentlig sektor runt om i Sverige. Vår roll blir att agera headhunters på en konkurrensutsatt marknad. Se till att vi vet att du letar nya utmaningar.

Anmäl ditt intresse här

Stilla din nyfikenhet och fråga fritt om nya öppningar. Genom oss kan du tryggt ta nästa steg i karriären på ett konfidentiellt sätt.

Headhunting

Mediate startade som ett renodlat rekryteringsföretag som enbart förmedlade fasta tjänster. Även om vårdbemanning idag utgör vår kärnverksamhet så löper rekrytering som en röd tråd genom bolaget.

Headhunting finns i vårt DNA. När det gäller att hitta rätt kompetens och person till en tydligt definierad tjänst är det få som slår oss på fingrarna.