Arbeta hos oss

MEDIATE NORDIC SÖKER TEAMCHEF

Om jobbet

Du har en utbildning inom entreprenörskap, försäljning, HR, ekonomi eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och ett intresse för ledarskap. Har du arbetat inom bemanningsbranschen är det ett plus men inget krav.

Teamchefens uppdrag och ansvar:

  • Bemanning; Helhetsansvar för bemanningsprocessen med matchning, bemanning och kontinuerlig uppföljning med både kund och konsult före, under och efter uppdragets gång
  • Administration; Offert- och avtalsarbete, tidrapportering mm
  • Ledarskap; genom ett coachande och utvecklande ledarskap bygga och utveckla ditt team till framgång

Ditt uppdrag som teamchef innebär verksamhets- och personalansvar. Du ansvarar för att teamets säljbudget och resultat, fastställda mål och förväntningar nås. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen och kommer gemensamt med övriga medarbetare att ansvara för hela bolagets utveckling. Som teamchef är du en förebild i att leva Mediate Nordics vision, värdegrund och inriktning för medarbetarskap och ledarskap.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna position. Vi värdesätter ett naturligt, modigt och nytänkande ledarskap och en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du har en förmåga att anpassa ditt ledarskap till olika behov och individer, du är en lagspelare som finner det som en självklarhet att vi ska ta oss till målet tillsammans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

OM OSS
På Mediate Nordic når vi framgång tillsammans och genom våra team drar vi nytta av det värde vi tillsammans skapar och belönas för detta. Följ med oss på vår tillväxtresa!
Mediate Nordic AB är ett väletablerat och ekonomiskt stabilt företag i bemanningsbranschen som förser både privata och offentliga vården med huvudsakligen specialister och chefer. Mediate Nordic består idag av ett 15-tal medarbetare, konsultchefer och administrativa stödfunktioner. Beslutsvägarna är korta och vi är måna om en öppen dialog där alla får göra sin röst hörda. Vi sätter stort värde på teamkänsla och samarbete.

ÖVRIGT
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

ANSÖKAN
Välkommen att skicka ditt cv tillsammans med personligt brev till rekryteringsansvarig mia.konig@mediatenordic.se
Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mia König på tel 076 831 81 38.