Vi jobbar för dig

Vår drivkraft är lära känna dig som vill jobba som konsult inom vård och omsorg. Genom att bygga vår relation kan vi matcha din kompetens och dina förutsättningar med rätt bemanningsuppdrag.

Vårdbemanning – the MED way

När du jobbar som konsult hos Mediate kompromissar du aldrig med det som är viktigt. En träffsäker matchningen, en hållbar ekonomi och en kontinuerlig dialog med oss under resans gång. Upptäck fördelarna med att bemanna vården the – MED way.

Mediate Nordic - Vårdbemanning, ekonomi & matchning

Matchning

Vi är vassa på att matcha din kompetens och kliniska erfarenhet – men också din personlighet och livssituation – med de vårdbehov som finns ute i landet.

Genom att förstå dina önskemål väl kan vi hitta jobb som möter dina förväntningar.

På samma sätt är vi vassa på att matcha förväntningarna som finns ute hos våra kunder, vilket skapar förtroende och nya möjligheter. Vi levererar rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag – varje dag.

Mediate Nordic - Vårdbemanning, ekonomi & matchning

Ekonomi

Även när det gäller ekonomiska frågor kan du räkna med Mediate. Vi är ett tryggt företag med hög kreditvärdighet (AA). Du väljer själv om du vill vara anställd hos oss eller jobba genom ditt eget bolag.

När du jobbar som konsult är vi en one-stop-shop i frågor som rör ekonomi och företagande.

Vill du starta ett bolag hjälper vi dig med det. Detsamma gäller bokföring och löpande redovisning. Du kan få vägledning kring försäkringar, pensionslösningar och skatteregler som är bra att känna till.

Mediate Nordic - Vårdbemanning, dialog

Dialog

Dialogen mellan dig och din konsultchef är lika viktig för en lyckad matchning som under uppdragets gång och vid utvärderingen efteråt. Du har teamet i ryggen. Vi är dina nära kollegor som finns tillgängliga hela vägen.

Ett gott samarbete mellan dig och oss gör att uppdraget flyter på och fungerar smidigt.

Vi finns tillhands för dig. Mellan dina uppdrag fortsätter vi föra en dialog och bevaka dina intressen.

Nyfiken på nästa steg i karriären?

Då har vi konsultuppdrag som tar dig dit. Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig för en träffsäker matchning.

Så här går det till när vi bemannar

Mediates bemanningsprocess

1. Anmäl ditt intresse

Fyll i vår intresseanmälan så hör vi av oss inom kort. Har du redan bemannat via oss kontaktar du din konsultchef direkt. Är det första gången skickar du in ditt CV med två referenser samt kopior på din läkarlegitimation och ditt specialistbevis.

2. Vi matchar träffsäkert

När, var och hur vill du jobba? Detta är viktiga frågor för oss. Tillsammans hittar vi uppdrag som passar dig, din kompetens och din situation. Vi går igenom alla praktiska detaljer, och när vi är överens skickar vi in din presentation.

3.  Avtalet på plats

När du blir bokad och allt är på plats så skriver vi avtal. Processen är smidig och dina handlingar signeras snabbt och enkelt elektroniskt.

4. Ditt arbete utförs

Din konsultchef finns tillhands för dig under hela uppdragets gång. Du tidrapporterar veckovis och din ersättning betalas ut som lön eller arvode till ditt bolag.

5. Gemensam uppföljning

Vi finns vid din sida från uppstart till avslut. Efter att uppdraget är slutfört gör vi en uppföljning och tillsammans tittar vi på möjligheten till nya uppdrag.

Vad är ditt specialistområde?

Oavsett inriktning kan du förvänta dig personlig service av oss. Du har din konsultchef och ett helt team av drivna kollegor som backar upp varandra och dig.

Tidrapportera och fakturera med våra färdiga mallar