Bemanning

Vill du ha en bra arbetsgivare? Bli din egen? Jobba som konsult tillsammans med oss?

 

Du är top of mind

Som konsult via Mediate påverkar du själv när och var du ska jobba. Genom vårdbemanning ser vi till att du får uppleva nya verksamheter på dina villkor. Vi har din rygg och arbetar med ditt bästa för ögonen.

Varför Mediate?

Därför att vi har uppdragen. Vår främsta styrka inom bemanning och rekrytering är att vi förstår vården, vilket gör att man gärna hör av sig till oss när det uppstår behov. Vi har ett gott renommé hos våra kunder som även gynnar dig som bemannar genom oss.

Samtidigt förstår vi din värld. Konsulter väljer oss i konkurrens bland andra aktörer därför att vi matchar träffsäkert och bejakar personliga intressen i varje uppdrag. Vi behöver dig för att möta det växande behovet av bemanning hos våra kunder över hela Sverige.

”Samarbetet med Mediate är det bästa jag någonsin har haft som konsult. Jag har ett kompetent team bakom mig, som alltid är närvarande och ser till att jag trivs med mitt uppdrag.”

Distriktsläkare hos Mediate

Är du den vi söker?

Just nu får vi som bemanningsföretag in ett stort antal förfrågningar från hälso- och sjukvården över hela landet. Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig för en träffsäker matchning.

Välj din inriktning

Vi erbjuder vårdbemanning för läkare inom alla specialistområden över hela Sverige. Välj något av våra dedikerade team.

Bemanning – the MED way

Mediate Nordic - Matchning, Ekonomi & Dialog

Som konsult hos Mediate kompromissar du aldrig med det som är viktigt. En träffsäker matchningen, en hållbar ekonomi och en kontinuerlig dialog med oss under resans gång. Upptäck fördelarna med att vara konsult the MED way.

 Vi är måna om din tid – och vår

Under tiden du arbetar så hittar vi nya uppdrag åt dig. Som välkänt bemanningsföretag för läkare är vi upphandlade över hela Sverige, och vi är ständigt uppdaterade kring kommande vakanser. När vi lärt känna dig kan vi presentera relevanta uppdrag via sms, mejl eller telefon.

Söker du fast tjänst?

Utöver vår roll som bemanningsföretag för läkare har vi på Mediate lång erfarenhet av rekrytering till fasta tjänster inom vård och omsorg i hela Sverige. Just nu söker vi företagsläkare till flera orter och anestesiläkare till stockholmsområdet. Välkommen med frågor och intresseanmälan!