Mera doktor

Vill du ha en bra arbetsgivare? Bli din egen, och jobba som hyrläkare tillsammans med oss.

 

Du är top of mind

Som hyrläkare via Mediate påverkar du själv när du ska jobba och var du ska jobba. Genom läkarbemanning ser vi till att du får uppleva nya verksamheter på dina villkor. Vi har din rygg och arbetar med ditt bästa för ögonen.

Varför Mediate?

Därför att vi kan vård. Vår främsta styrka inom läkarbemanning är att vi förstår och kan föra en dialog med vården, vilket gör att man gärna hör av sig till oss när det uppstår behov. Vi har ett gott renommé hos våra kunder som även gynnar dig som bemannar genom oss.

Samtidigt förstår vi din värld. Hyrläkare väljer oss i konkurrens bland andra aktörer därför att vi matchar träffsäkert och bejakar personliga intressen i varje uppdrag. Vi behöver dig för att möta det växande behovet av läkarbemanning hos våra kunder över hela Sverige.

”Samarbetet med Mediate är det bästa jag någonsin har haft som hyrläkare. Jag har ett kompetent team bakom mig, som alltid är närvarande och ser till att jag trivs med mitt uppdrag.”

Distriktsläkare hos Mediate

Är du den vi söker?

Just nu får vi som bemanningsföretag för läkare in ett stort antal förfrågningar från hälso- och sjukvården över hela landet. Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig för en träffsäker matchning.

Välj din inriktning

Vi erbjuder vårdbemanning för läkare inom alla specialistområden över hela Sverige. Välj något av våra dedikerade team.

Hyrläkare – the MED way

Mediate Nordic - Matchning, Ekonomi & Dialog

Som hyrläkare hos Mediate kompromissar du aldrig med det som är viktigt. En träffsäker matchningen, en sund ekonomi och en god dialog med oss under resans gång. Upptäck fördelarna med att vara konsultläkare the MED way.

 Vi är måna om din tid – och vår

Under tiden du arbetar så hittar vi nya uppdrag åt dig. Som välkänt bemanningsföretag för läkare är vi upphandlade över hela Sverige, och vi är ständigt uppdaterade kring kommande vakanser. När vi lärt känna dig kan vi presentera relevanta uppdrag via sms, mejl eller telefon.

Söker du fast tjänst?

Utöver vår roll som bemanningsföretag för läkare har vi på Mediate lång erfarenhet av rekrytering till fasta tjänster inom vård och omsorg i hela Sverige.