Mediate community

Välkommen! Som återkommande konsult hos Mediate och våra kunder så är du extra viktig för oss. Därför vill vi göra det lättare för dig att arbeta som konsult, att trivas med uppdragen – och med oss. Låt oss veta vad som är viktigt för dig i din roll – var du vill jobba, vad du vill lära och vilka nischade specialistområden som du föredrar när du är ute och hjälper till på andra sjukhus.

Regionala Covid-rekommendationer

Mediate Nordic följer noga händelseutvecklingen och följer myndigheternas rekommendationer när det gäller coronaviruset och sjukdomen covid-19. Stort tack till dig som hjälper till att minska covidsmittan.

För att underlätta ditt arbete på en ny arbetsplats så har vi samlat länkar nedan till regionernas gällande rekommendationer för minskad smittspridning av Covid-19. Som alltid får du även information av arbetsgivaren och tillgång till deras intranät när du är på plats.

Vi utgår från att du som bemannar i vården är vaccinerad mot covid-19 och att du som inte är det själv kontrollerar vad som gäller hos tilltänkt arbetsgivare före bokning. Covidpass kan krävas både på arbetsplatsen och i kollektivtrafiken.

Övergripande rekommendationer finns på
Personal inom vård och omsorg — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Regionspecifik information

Region Blekinge
Region Dalarna
Region Gotland
Region Gävleborg
Region Halland
Region Jämtland Härjedalen
Region Jönköpings län
Region Kalmar
Region Kronoberg
Region Norrbotten
Region Skåne
Region Stockholm
Region Sörmland
Region Uppsala
Västra Götalandsregionen
Region Värmland 
Region Västerbotten
Region Västernorrland
Region Västmanland
Region Örebro
Region Östergötland

 

HLR-utbildning

Vissa regioner kräver att du gjort en HLR-utbildning det senaste året. Om du inte fått den hos din ordinarie arbetsgivare finns möjlighet att gå en digital repetionskurs. Nedan så listar vi ett par aktörer som erbjuder HLR-kurser online och du kan även läsa de i samband med covid-19 uppdaterade rekommendationerna från svenska HLR-rådet:

Svenska HLR-rådet, rekommendationer

Hjärt-lungräddning Vuxen för sjukvårdspersonal (hlr.nu)
Gratis HLR-utbildning online