Arbetslust möter livspussel

Är du sjuksköterska och vill testa livet som bemanningssjuksköterska? Välj ett bemanningsföretag som ger dig trygga uppdrag med större frihet att påverka dina villkor.

Anpassa jobbet efter livet

Vill du själv välja dina arbetstider och styra över ditt arbetsliv? Föredrar du att ta semester när du vill? Är du sugen på att utvecklas genom varierande arbetsuppgifter och nya kollegor? Då ska du bli bemanningssjuksköterska via Mediate.

Som bemanningsföretag för sjuksköterskor tar vi hand om dig när du jobbar och ser till att ditt uppdrag inte bara matchar ditt CV utan också ditt liv och dina drömmar.

Bemanningssjuksköterska – the MED way

Mediate Nordic - Matchning, Ekonomi & Dialog

Som bemanningssjuksköterska hos Mediate kompromissar du aldrig med det som är viktigt vid bemanning. En träffsäker matchning, en sund ekonomi och en trygg dialog med din konsultchef och ditt dedikerade team under tiden du jobbar. Upptäck fördelarna med att vara konsult the MED way.

Hör av dig till oss!

Mediate har som bemanningsföretag ett stort antal förfrågningar om hyrsjuksköterskor från hälso- och sjukvården över hela landet. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Varför Mediate?

Vi förstår vården. Det gör att våra kunder som finns runt om i landet gärna hör av sig till oss när det uppstår behov. Mediate har ett gott renommé ute i verksamheterna som även gynnar dig som är bemanningssjuksköterska genom oss.

Samtidigt förstår vi dig. Hyrsjuksköterskor väljer oss i konkurrens med andra bemanningsföretag därför att vi matchar träffsäkert, bejakar personliga önskemål och håller vad vi lovar. Du är i trygga händer hos en dedikerad arbetsgivare som sätter dina intressen i fokus.

Söker du fast tjänst?

Utöver bemanning för sjuksköterskor och specialistläkare har vi på Mediate lång erfarenhet av rekrytering till fasta tjänster inom vård och omsorg i hela Sverige.