Vem behöver du?

Är du arbetsgivare inom vården och söker personal? Vi är experter på kompetensförsörjning och hjälper dig hitta rätt specialistläkare eller sjuksköterska med kort varsel.

Experter på vårdbemanning

Experter på vårdbemanning

Välkommen till Mediate, en stöttande resurs för svensk hälso- och sjukvård under mer än ett decennium. Genom oss kan du hitta rätt specialistkompetens snabbt och effektivt. Vi har bred klinisk kunskap och ett stort nätverk av specialistläkare inom alla kategorier. Vi tillgodoser dina långsiktiga och kortsiktiga behov – både planerade och akuta.

Mediate Nordic - Ett team av kirurger som opererar

Träffsäker matchning varje gång

Som bemanningsföretag är vårt uppdrag större än att fylla vakanser en viss tid. Vi jobbar målmedvetet för att hitta just den kompetens du behöver. Vi ser till att den specialist vi förmedlar har samma önskemål och preferenser kring tjänsten som du har. På så sätt blir matchningen framgångsrik och lever upp till allas förväntningar.

”Samarbetet med Mediate är mycket bra. De är alltid tillmötesgående och jobbar hårt för att vi som kund ska bli nöjda. De följer upp nya läkare och kontrollerar att allt fungerar som det ska. Vi känner ett stort förtroende!”

Klinik inom obstetrik och gynekologi

Kontakta oss här

Vi hjälper dig stärka upp din verksamhet på kort och lång sikt. Fyll i formuläret så återkommer vi med en lösning.